Υπάρχει άραγε κάποιος που να μην του αρέσουν τα γλυκά σοκολατένια cocopops?
Τα άτιμα είναι νόστιμα! Γι αυτό είναι τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων!
Αλλά όμως πολύ επεξεργασμένα.
Υπάρχει άραγε τρόπος να τα φτιάξεις στο σπίτι και να έχεις εσύ τον έλεγχο των υλικών και της παρασκευής;
Ναι, γίνεται να φτιάξεις σπιτικά cocopops, και μάλιστα είναι πιο υγιεινά γιατί μπορείς να ελέγξεις τα υλικά!
Δες εδώ πώς μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα σπιτικά γλειφιτζούρια για τα παιδιά σου
Θα χρεαστείς:
100γρ pops κινόας
20γρ κακάο
60γρ σιρόπι σφενδάμου
60γρ αμυγδαλοβούτυρο
30γρ λάδι καρύδας
Εκτέλεση
Λιώσε λίγο το λάδι καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων.
Ανακάτεψε το λάδι καρύδας, το κακάο, το σιρόπι σφενδάμου και το αμυγδαλοβούτυρο σε ένα μπολ.
Πρόσθεσε μέσα στο μπολ τα pops κινόας και ανακάτεψε πολύ καλά, ώστε να καλυφθούν όλα τα pops κινόας με το μείγμα,(στο τέλος μπορεί να χρειαστεί να βάλεις και ένα χεράκι).
Άπλωσε μια λεπτή στρώση σε λαδόκολλα.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 13 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Μόλις ψηθούν άφησέ τα να κρυώσουν κάλα και μετά σπάσε τα με το χέρι ή με μια σπάτουλα σε μεγάλα κομμάτια.
Βάλ’ τα σε ένα αεροστεγές δοχείο. Διατηρούνται για 1-2 εβδομάδες.
Απόλαυσέ τα με γάλα, φυτικό ρόφημα ή σκέτα σαν σνακ!
Καλή επιτυχία!
View this post on Instagram
Δες εδώ πώς να φτιάξεις πανέυκολα σπιτικά ζελεδάκια χωρίς ζάχαρη