Παγωτό σάντουιτς στο σπίτι, πως μπορείς να το φτιάξεις χωρίς κόπο

Εύκολη συνταγή για παγωτό σάντουιτς με πτι μπερ και ζαχαρούχο γάλα

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και η ζέστη μας έχει δείξει τα δόντια της. Όπως κάθε καλοκαίρι όλοι αναζητούμε μια δόση δροσιάς και τι καλύτερο από ένα εύκολο και δροσιστικό παγωτό. Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Υλικά για παγωτό σάντουιτς

1 κουτάκι φυτική σαντιγυ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
1 κουτάκι γάλα εβαπορέ
1 κτγ εκχύλισμα βανίλιας
Μπισκότα τύπου πτι μπερ
Γλυκό του κουταλιού βύσσινο (προαιρετικά)
Σιροπι καραμέλα

Συνταγή για παγωτό σάντουιτς

Βάζουμε την φυτική κρέμα σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα να αφρατέψει καλά.
Έπειτα γεμίζουμε τη συσκευασία από το ζαχαρούχο γάλα με γάλα εβαπορέ (δηλαδή θέλουμε ίδια ποσότητα γάλα εβαπορέ και ζαχαρούχο στο σύνολο) και ανακατεύουμε.

Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.
Σε ένα τετράγωνο τάπερ ή ταψάκι (30χ20) απλώνουμε τα μπισκότα ώστε να καλύψουμε όλο το κάτω μέρος του τάπερ.
Έπειτα γεμίζουμε με το παγωτό (αν θέλουμε σε αυτό το σημείο βάζουμε ότι γεύση θέλουμε μέσα πχ γλυκό του κουταλιού ή καραμέλα).
Σκεπάζουμε με μπισκότα με τον ίδιο τρόπο να καλύψουμε όλη την επιφάνεια.

Βάζουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ.

Αν θέλουμε την επόμενη μέρα βουτάμε το καθένα κομμάτι που έχουμε κόψει με μαχαίρι σε ζέστη σοκολάτα και τρουφάκια για να κάνουμε σχέδια.

Exit mobile version