Το απόλυτο DIY στην απόλυτη συνταγή καλοκαιρινού γλυκού. Ο σεφ Δημήτρης Κακρινιώτης μας παρουσιάζει το απόλυτο γλυκό με μόλις τρία υλικά.
Υλικά
250 κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ μπισκότα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάζ.
Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε τα μπισκότα μας σε ακαθόριστα κομμάτια.
Έπειτα, αδειάζουμε την γκανάζ μας μέσα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
Αφού ανακατέψουμε καλά, αδειάζουμε το μείγμα μας σε μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ, που έχουμε στρώσει μεμβράνη.
Καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.