Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να τηγανίσετε ψάρια, αλλά το ματαιώσατε γιατί σκεφτήκατε τη μυρωδιά που θα εγκλωβιστεί στην κουζίνα και δε θα φεύγει με τίποτα;
Είμαστε σίγουροι πως έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα μπορούσατε να αποκρούσετε την έντονη μυρωδιά σε ολόκληρο το σπίτι, όταν τηγανίζετε ή ψήνετε ψάρια.
Αν είστε λάτρης των θαλασσινών, υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο που θα σας ενθουσιάσει. Με ένα απλό κόλπο μπορείτε να καλύψετε τις δυσάρεστες μυρωδιές και να απολαύσετε το αγαπημένο γεύμα χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά ψαρίλας.
Δείτε ακόμα: Πριν πλύνετε τα πιάτα κάντε αυτό το κόλπο με το αλάτι στο σφουγγάρι
Το απόλυτο κόλπο για να τηγανίσεις ψάρια χωρίς να μυρίζει η κουζίνα
Το μυστικό για να μην μυρίζουν έντονα τα ψάρια όταν τα μαγειρεύετε δεν είναι άλλο από την κανέλα. Προσθέτοντας λίγη κανέλα από το αγαπημένο μπαχαρικό καθώς τηγανίζετε τα θαλασσινά, είστε σε θέση να εξουδετερώσετε τις ενοχλητικές οσμές στο σπίτι.
-Βράστε μια κατσαρόλα με νερό
-Προσθέστε 1-2 ξυλάκια κανέλας στην κατσαρόλα
-Ενώ το νερό βράζει, ξεκινήστε να τηγανίζετε τα ψάρια
-Μόλις τα ψάρια είναι έτοιμα, σβήστε τη φωτιά κάτω από την κατσαρόλα με την κανέλα.
Το σπίτι σας θα έχει άρωμα φρεσκάδας όταν τελειώσετε, αφού η κανέλα είναι ένα φυσικό αρωματικό που έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει τις οσμές.
Όταν βράζετε κανέλα, τα αιθέρια έλαια της κανέλας απελευθερώνονται στον αέρα και βοηθούν να κρύψουν τις οσμές των θαλασσινών.
Δείτε ακόμα: Το απόλυτο κόλπο για να δεις αν ένα αυγό είναι φρέσκο