Ψάχνεις φθηνές πτήσεις; Το Skyscanner είναι για σένα

Skyscanner: Το εργαλείο αναζήτησης που βρίσκει τις πιο φθηνές πτήσεις

Ψάχνεις φθηνές πτήσεις; Το Skyscanner είναι για σένα

Η Skyscanner, – η μηχανή ανεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ταξιδιών παγκοσμίως και που χρησιμοποιούν κάθε μήνα εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο-, σου εξασφαλίζει την εύρεση των φθηνότερων πτήσεων με τον ευκολότερο τρόπο.

Το ταξίδι έχει να κάνει με την ελευθερία. Επομένως ο σχεδιασμός του και οι ταξιδιωτικές κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται απλά, όχι να μοιάζουν με αγγαρεία.

Η εταιρεία ελέγχει τις τιμές από 1.200 ταξιδιωτικές εταιρείες, ώστε να μη χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Αν κάνετε εγγραφή στις Ειδοποιήσεις τιμών, σας ενημερώνει όποτε αλλάξει η τιμή για κάποια πτήση που σας ενδιαφέρει. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα κάνετε κράτηση ή όχι.

Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύτιμο εργαλείο που σε βοηθάει αποφασιστικά να βρεις οικονομικές πτήσεις σε όλον τον κόσμο.

Ψάχνεις φθηνές πτήσεις; Το Skyscanner είναι για σένα

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Skyscanner να επιλέξεις τα αεροδρόμια από τα οποία επιθυμείς να πετάξεις και έπειτα στον προορισμό να επιλέξεις το παντού.

Δείτε ακόμα: Πώς να γλιτώνεις χρήματα στις διακοπές

Με αυτόν τον τρόπο η μηχανή αναζήτησης θα σου δείξει όλες τις διαθέσιμες επιλογές χωρών, ξεκινώντας από τη φθηνότερη επιλογή.

Ψάχνεις φθηνές πτήσεις; Το Skyscanner είναι για σένα

Skyscanner Extra tip:

Μια καλή ιδέα είναι να τσεκάρεις ξεχωριστά τις ημέρες αναχώρησης και επιστροφής. Επέλεξε απλή μετάβαση και όχι ταξίδι μετ’ επιστροφής.

Έτσι μπορεί να βρεις μια πραγματικά φθηνή πτήση για έναν προορισμό και για την επιστροφή να βρεις μια άλλη φθηνή πτήση από ένα άλλο κοντινό αεροδρόμιο!

Μην αργείς, κλείσε τις επόμενες διακοπές σου με φθηνές πτήσεις!

Δες επίσης: Aegean Airlines: Πως μπορώ να βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Avatar of Έλενα Κ.
Η Έλενα εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού από το 2013, έχοντας εμπειρία από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά brands σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ελλάδα, ενώ παράλληλα διδάσκει και μαθήματα τουρισμού. Της αρέσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, να γνωρίζει νέους ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να ανταλλάσσει ιδέες και εμπειρίες! Όλα τα παραπάνω την καθιστούν την απόλυτη tourism expert!