Πως με το Google Earth και το Maps θα μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο!

Google Earth και Maps: Πλέον μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο!

Πως με το Google Earth και το Maps θα μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο!

Όταν ψάχνουμε για μια τοποθεσία και όταν θέλουμε να δούμε το μέρος σαν να είμαστε εκεί, το Google Maps και το Google Earth είναι το καλύτερο εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Τώρα, οι δύο εφαρμογές της Google, παίρνουν την μεγαλύτερη αναβάθμισή τους των τελευταίων χρόνων.

Η Google ανακοίνωσε τρεις νέες ενημερώσεις για το Google Earth και τους Χάρτες για να εμπλουτίσει την εμπειρία προβολής και εξερεύνησης των χρηστών. Η πρώτη ενημέρωση είναι η διαθεσιμότητα ιστορικών εικόνων στο Google Earth, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν τη βιβλιοθήκη δορυφορικών και εναέριων εικόνων της Google πριν από 80 χρόνια.

Πως με το Google Earth και το Maps θα μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο!

Με τις ιστορικές εικόνες μπορούμε να δούμε τις αλλαγές που έγιναν με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα σε μέρη όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Παρίσι, όπου μπορούμε να πάμε πίσω μέχρι το 1930. Το Google Earth αποκτά επίσης μια ανασχεδιασμένη αρχική οθόνη για να διευκολύνει τους ερευνητές και τους οργανισμούς να χρησιμοποιούν και να συνεργάζονται με το εργαλείο στα έργα που τρέχουν.

Πως με το Google Earth και το Maps θα μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο!

Για το απλό κοινό, η Google λανσάρει το νέο Street View, με νέες εικόνες από 80 χώρες. Με το Street View μπορούμε να δούμε τους δρόμους μιας περιοχής, σαν να οδηγούμε σε αυτούς και οι λήψεις έγιναν από αυτοκίνητα και πεζό προσωπικό της Google.

@ehowto

Πως με το Google Earth και το Maps θα μπορείς να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο! #googleearth #googlemaps

♬ original sound – ehowto –

Avatar of Κωνσταντίνος Καράπαπας
Ο Κωνσταντίνος Καράπαπας γεννήθηκε το 1984 στην Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Σπούδασε πληροφορική και τηλεπικοινωνίες στο ΤΕΙ Λάρισας. Από το 2007 ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και το SEO. Υπήρξε ιδιοκτήτης και δημιουργός του επιτυχημένου ενημερωτικού μέσου Dnews (dikaiologitika.gr) από όπου το 2023 αποχώρησε. Είναι διευθυντής του Pelop.gr , του ενημερωτικού website της ιστορικής εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στο e-howto.gr έχει αναλάβει να μας ενημερώνει για θέματα τεχνολογίας και όχι μονο.