ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα

Η ΔΕΑΒ εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να πάρει κάποια απόφαση σχετικά με όσα έγιναν στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως έπειτα από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ, το επεισόδιο για το οποίο κλήθηκε να απολογηθεί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, έλαβε χώρα εκτός της αθλητικής εγκαταστάσεως του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου και του αμέσως περιβάλλοντος χώρου της, επί των οποίων και μόνον έχει κατά νόμον αρμοδιότητα η ΔΕΑΒ να επιλαμβάνεται.

Ως αποτέλεσμα, το επερχόμενο ντέρμπι για την 4η αγωνιστικής της Super League θα διεξαχθεί στην Τούμπα κανονικά με κόσμο.

Οι Ασπρόμαυροι θα υποδεχθεί τους Πράσινους στην επανέναρξη της Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Ζόαν Σάστρε, αλλά δύσκολα θα υπολογίζει στον Μπράντον Τόμας.

Μετά τον Τάισον και ο Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μετά από μία ίωση που τον ταλαιπώρησε και έτσι θα μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστική της Super League.

Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας συνεχίζει τη θεραπεία του στη Νέα Μεσημβρία και πλέον τα περιθώρια για να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της Κυριακής έχουν μειωθεί αρκετά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σχεδιάζει χωρίς αυτόν την αναμέτρηση.

Τα βλέμματα όλων στους Πράσινους στρέφονται στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, το οποίο είναι το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τρίβει τα χέρια του, καθώς είδε τους Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον και Μαξ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι όλοι είναι πλέον υγιείς ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα.

Δείτε ακόμα: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Το κανάλι και η ώρα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα

Πότε και τι ώρα παίζουν ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Το πρώτο σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε ακόμα: ΑΕΚ-Βόλος: Το κανάλι και η ώρα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το κανάλι

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από το κανάλι του Novasports Prime.

Δείτε ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα αθλήματα

Ο διαιτητής

Στο ντέρμπι της Τούμπας, ορίστηκε ο Σλάβκο Βίντσιτς. Ο 44χρονος Σλοβένος είναι elite διαιτητής και τον περασμένο Μάιο ήταν η «σφυρίχτρα» στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ.

Βοηθοί του στην Τούμπα θα είναι οι συμπατριώτες του Κόβασιτς και Κλάντσικ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Φαν Βόνκελ με βοηθό τον Κουμπαράκη.

Ο Σλοβένος ρέφερι έχει βρεθεί ξανά στη χώρα μας καθώς είχε διευθύνει άλλους δύο αγώνες το 2021.

mm
Ο Τάσος γεννήθηκε στην Καλαμάτα και από μικρός είχε αδυναμία στα αθλητικά. Ήθελε να γίνει αθλητικογράφος, αλλά εν τέλει τον κέρδισαν τα οικονομικά. Θα μοιράζετε με τους αναγνώστες του e-howto τις σκέψεις του και τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα άλλα αθλήματα.