ΑΕΚ-Άρης Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

Η ΑΕΚ υποδέχονται τον Άρη στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΑΕΚ-Άρης Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

Για την Ένωση, ο Λάζαρος Ρότα επέστρεψε στις προπονήσεις της και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του αγώνα για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους την «γκέλα» με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έρχονται ως πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα μετά και την χρυσή ισοπαλία που απέσπασαν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Πότε και τι ώρα παίζουν ΑΕΚ-Άρης:

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 19:30.

Δείτε ακόμα: Καλλιθέα-Ολυμπιακός Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

ΑΕΚ-Άρης: Το κανάλι

Το πολύ σημαντικό παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τις συχνότητες της Cosmote TV.

Δείτε ακόμα: Αιγάλεω-ΠΑΟΚ Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

ΑΕΚ-Άρης Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

Ο διαιτητής

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, όπου τέσσερις από τις επτά αναμετρήσεις θα έχουν και VAR.

Το ΑΕΚ-Άρης της Νέας Φιλαδέλφειας θα διευθύνει το Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ VAR θα έχουν η συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως και τα ΟΦΗ-Βόλος, Athens Kallithea-Ολυμπιακός και Ζάκυνθος-Αστέρας Aktor.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 19.30, στην OPAP Arena.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κάρτα φίλου ΑΕΚ της σεζόν 2024-2025, η οποία κοστίζει 16 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε από ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Τονίζουμε πως είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet και υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη επιτυχημένη λήψη του εισιτηρίου στην εφαρμογή.

Ταυτόχρονα, εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

Μπορείτε να μεταβιβάσετε τα εισιτήρια διαρκείας σας μέχρι και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Για τη διαδικασία μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας ενημερωθείτε ΕΔΩΠροσοχή: την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι ενεργή η υπηρεσία.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP Arena (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 15.30 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΕΚ-Άρης Κύπελλο: Το κανάλι και η ώρα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

mm
Ο Τάσος γεννήθηκε στην Καλαμάτα και από μικρός είχε αδυναμία στα αθλητικά. Ήθελε να γίνει αθλητικογράφος, αλλά εν τέλει τον κέρδισαν τα οικονομικά. Θα μοιράζετε με τους αναγνώστες του e-howto τις σκέψεις του και τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα άλλα αθλήματα.