ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή προγραμμάτων για 75.000 vouchers σε εργαζομένους

dypa.gov.gr - Ξεκινούν τα προγράμματα για 75.000 voucher

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή προγραμμάτων για 75.000 vouchers σε εργαζομένους

Αναρτήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Oκτωβρίου, το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης του νέου προγράμματος απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ για 75.000 εργαζόμενους, στους ιστότοπους dypa.gov.gr και voucher.gov.gr.

Από αύριο, Τετάρτη 23 Οκτώβριου, ξεκινά η κατάθεση προγραμμάτων από τους εγκεκριμένους παρόχους (ΚΔΒΜ & ΚΕΔιΒιΜ ΑΕΙ), στον σύνδεσμο:

Δείτε ακόμα: ΔΥΠΑ: Πως θα δείτε τα αποτελέσματα για 75.000 voucher κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες

https://kub.voucher.gov.gr/dypa-employedb/training-program/submission-form/front/

Η κατάθεση των προγραμμάτων κατάρτισης θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGeneration EU.

 

Avatar of Κωνσταντίνος Καράπαπας
Ο Κωνσταντίνος Καράπαπας γεννήθηκε το 1984 στην Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Σπούδασε πληροφορική και τηλεπικοινωνίες στο ΤΕΙ Λάρισας. Από το 2007 ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και το SEO. Υπήρξε ιδιοκτήτης και δημιουργός του επιτυχημένου ενημερωτικού μέσου Dnews (dikaiologitika.gr) από όπου το 2023 αποχώρησε. Είναι διευθυντής του Pelop.gr , του ενημερωτικού website της ιστορικής εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στο e-howto.gr έχει αναλάβει να μας ενημερώνει για θέματα τεχνολογίας και όχι μονο.