Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Τώρα θα το θυμάστε!

Πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Κάθε χρόνο έχουμε δύο περιόδους εκπτώσεων. Τις χειμερινές εκπτώσεις και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Κατά τις περιόδους αυτές τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά και κάποιες Κυριακές.

Στο παρελθόν υπήρχαν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, όμως πλέον έχουν καταργηθεί.

Χειμερινές εκπτώσεις 2025

Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου και τελειώνουν τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 28 ή 29 Φεβρουαρίου (αν είναι δίσεκτο).

Συνεπώς για την χρονιά που μας έρχεται οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Φυσικά, κατά την διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες σε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα. Την τιμητική τους έχουν τα ρούχα, τα παπούτσια καθώς και πολλά αξεσουάρ μόδας.

Θερινές εκπτώσεις 2025

Από την άλλη πλευρά, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και κρατάνε μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Συνεπώς για την χρονιά που μας έρχεται οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου 2025.

Δείτε ακόμα: Πως με μόνο 3 μέρες άδεια θα κάνεις 9 μέρες διακοπές!

Avatar of Kate S.
Η Kate γράφει για διατροφή, άθληση και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευζωία, αφού η γυμναστική αποτελεί το πάθος της. Παράλληλα, δεν μπορεί να αντισταθεί και να μην μοιραστεί τις ιδέες της για την ομορφιά, τη μόδα και το στυλ.